2020-06-30: Vi på ABF Jämtland Härjedalen förstår att det är många som känner sig otrygga i den här pandemin. Vi vill att ABF Jämtland Härjedalen ska vara – och kännas – som en trygg plats för alla människor, därför ber vi er att följa de riktlinjer som finns uppsatta här så länge pandemin håller Sverige i sitt grepp. 

Dessa riktlinjer kan komma att uppdateras, vi följer Folkhälsomyndighetens och regeringens riktlinjer och bestämmelser vilka ändras utefter tid.

Viktigt är dock att ni, som deltagare i verksamheterna, som medlemmar i föreningar och övriga organisationer som samarbetar med oss på ABF Jämtland Härjedalen tar kontakt om det är något ni vill att vi ska förändra eller förtydliga så att ni alla kan känna att ABF är den trygga plats vi har ambitionen att vara.
Ni är viktiga för oss, det ni tänker, känner och vill är väldigt viktigt för oss, så är det några tveksamheter eller någon oro så hör gärna av er via mail till ombudsman Eva Malm på eva.malm@abf.se så tar jag kontakt med dig/er!

ABF JH

Använd dig av ABF JH

Information