Aktiviteter får nu genomföras i våra lokaler.

 

Har du/ni några frågor kring detta eller vill genomföra digitala samt utomhusaktiviteter är ni varmt välkomna att kontakta oss.  

 

Var rädda om er därute.  

Nu söker vi Cirkelledare på ABF i Hörby. 

ABF Hörby  

 

Vi söker nu Dig som har arbetat med eller arbetar med folkbildning och bildning. Som Cirkelledare hos oss börjar vi med ett introduktionssamtal och därefter erbjuder vi en kostnadsfri Grundutbildning och det är ett krav på att denna utbildning ska göras. Tjänsten kommer att vara som timanställd, där vi följer det cirkelledaravtal som finns inom organisationen. Timanställningen kommer vara beroende på om det finns ett deltagarantal.  

I pandemitider har vi restriktioner som gör att vi inte kan bedriva verksamheter i grupp i lokal.  
Därför ser vi som ett första steg att all verksamhet bedrivs via vårt digitala system Teams. Vi håller på att övergå till digitala cirkellistor, därför erbjuder vi dig utbildning i detta samt i Teams 

Om restriktionerna kommer att förändras kan det istället komma att bli fysiska träffar i våra lokaler eller andra lokaler vi använder oss av 

Det är viktigt att du som cirkelledare tycker om att arbeta med människorhar god människokännedom och stort tålamodVåra målgrupper sträcker sig ifrån 13 år och uppåt och det kommer därför att krävas ett Utdrag ur polisregistret 

 

ABF  

 

Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar samt kulturarrangemang i alla landets kommuner.  

Folkbildning är utbildning och bildning utanför den traditionella skolvärlden. I Sverige sker folkbildningen främst i studieförbund och på folkhögskolor. Med verksamhet i hela landet, 59 medlemsorganisationer 53 organisationer med samarbetsavtal nationellt och 750 tusen deltagare årligen är ABF Sveriges ledande studieförbund. 

Studiecirkeln är grunden i ABFs verksamhet. I en studiecirkel får du studera, diskutera eller öva dig på något tillsammans med andra. Till exempel studera engelska, diskutera miljöfrågor eller spela gitarr. Förutom studiecirklar erbjuder vi även kurser, föreläsningar och kulturevenemang.  

 

Välkommen med din ansökan.  

Vi nås lättas via e-post. 

E-post info.horby@abf.se 
T
elefon 0415-108 94  

 

Vi söker cirkelledare inom  

 

Språk - Spanska – Franska – Italienska -  

Vi söker dig som är duktig på språk. Vi har många önskemål ifrån intressenter att få studera olika språk. Är du utbildad språklärare eller har haft kurser i språk är du välkommen att höra av dig till oss. Du ska också vara bekväm med att utbilda digitalt tills vi fått nya besked ifrån FHM 

 

Junk Journal, Scrapbooking och andra liknande hantverk  

Vi söker dig som är duktig på olika hantverk som går att göra/visa digitalt. När restriktionerna släpper ska det kunna erbjudas både digitalt och i lokaler i hela Hörby kommun.  

Välkommen till ABF Hörby

Här kan du testa nytt, förstå mer och utvecklas som person. Vad är du nyfiken på? Sök bland kurser/studiecirklar, föreläsningar och evenemang. Kasta dig ut på ett äventyr. Saknar du som privatperson eller förening en lokal att vara i? Kontakta oss, så hjälper vi dig!