Hoppa till huvudinnehåll

Rörelse i gemenskap

Vi samlas på Gaveln Mårdskolan, Borlänge Måndagar mellan 17-19 med start 16 April Uppehåll den 30 April och 28 Maj Terminsavslutning: 11 juni på Liljans Herrgård

GÅ LUNKA RULLA

Efter höstens succé med denna grupp och önskemål om fortsättning kommer vi självklart göra det. Den riktar sig även denna gång till alla fantastiska personer som har en funktionsnedsättning av något slag, synlig eller inte synlig spelar ingen roll. Om du är äldre/barn/ung, spelar ingen som helst roll inte heller om du är kort/lång/smal/rund, om du kan gå eller sitter i rullstol eller har andra hjälpmedel så är du lika välkommen, men om du behöver hjälp då tar du med dig din assistent/ kompis/ familjemedlem.

Denna grupp är tänkt för att skapa en gemenskap där vi rör på oss utifrån just våra egna förutsättningar, kanske hitta du nya vänner. Vi börjar alltid med en promenad lång/kort/snabb/sakta spelar inte här heller någon roll (medtag vattenflaska) När du sedan kommer tillbaka och kanske vill fortsätta umgås en stund till (vilket vi naturligtvis hoppas, så kommer det finnas olika saker att göra(förhoppningsvis med mycket skratt) Självklart väljer man om man vill gå/rulla/lunka hela eller delar av tiden själv.

Anmäler dig kan du göra på plats eller så hör du av dig på något av nedanstående.

Anmälan/Frågor:
ABFs hemsida, telefon 0243-66940  FB: RÖRELSE I GEMENSKAP/Borlänge  Cathrin mobil: 073-5112638