Hoppa till huvudinnehåll

Cirkelledare till teckenspråk

Publicerad

Vill du bidra till ett flerspråkigt samhälle? Då är det dig vi söker!

Sveriges ledande studieförbund

Folkbildning är utbildning och bildning utanför den traditionella skolvärlden. I Sverige sker folkbildningen främst i studieförbund och på folkhögskolor. Med verksamhet i hela landet, 59 medlemsorganisationer 53 organisationer med samarbetsavtal nationellt och 750 tusen deltagare årligen är ABF Sveriges ledande studieförbund.

I dagsläget söker vi cirkelledare till teckenspråk! Målet med kurserna är att stärka ett flerspråkigt samhälle. 

Majoriteten av kurserna sker efter förfrågan, så rollen som cirkelledare ses som ett extrajobb. 

Din kompetens och bakgrund: 

Vi vill att du som ska vara cirkelledare i teckenspråk har välutvecklade kunskaper och kan lära ut på grund såväl som avancerad nivå. Vi ser positivt på att kunskaper hämtas ur egna erfarenheter. 

Vidare är det meriterande med erfarenhet av undervisning, samt erfarenhet av att genomföra digitala studier, främst plattformerna Microsoft Teams och Zoom.

Att tala flytande svenska är en förutsättning, men har du fler språkkunskaper så informera även om det!

 

Utöver detta rekryterar vi löpande nya cirkelledare till flera av våra kurser och cirklar. Att vara ledare hos oss är en givande form av extrajobb, där du får dela med dig av dina kunskaper och samtidigt utveckla ditt ledarskap och bli en del av ett stort nätverk av kursledare. Vi har kurser i språk, hantverk, scenkonst och musik, media och kommunikation, politik och mycket annat. 

På följande länk kan du skicka in en egen intresseanmälan om att starta studiecirklar inom olika ämnen: https://www.abf.se/cirkelledare/

 

Vill du bli cirkelledare i teckenspråk? 

Kontakta: elin.hammar@abf.se