Till sidans huvudinnehåll

Hyr eller låna lokaler hos ABF Sörmland

Behöver du lokal för konferens, studieverksamhet eller skapande?

Vi har fem kontor i länet med möjlighet att erbjuda olika lokaler anpassade för cirklar, utbildningar och föreläsningar. Vi ser över vilken lokal som passar er bäst utifrån era behov. Givetvis lånar ni lokal kostnadsfritt av oss under den tiden ni bedriver er verksamhet.

Givetvis går det också att hyra våra lokaler för konferenser, föreläsningar, möten, workshops med mera. Hör av dig till oss för aktuell prislista så hjälper vi dig att göra ert nästa evenemang eller projekt till verklighet.

 

Eskilstuna – Kungsgatan 14
Här finns speciellt utrustade lokaler anpassade för matlagning-, musik- och sömnadsverksamhet. I Munktellarenan har vi lokaler för dans-, bokbinderi-, keramikverksamhet och konst/hantverk.
Kontakt – Eskilstuna

Katrineholm – Videvägen 9
Studierum för olika verksamheter, bland annat målning och digitala cirklar. Lånedatorer finns på plats.
Kontakt – Katrineholm

Vingåker – Apoteksgatan 6
Här har vi en mindre lokal för cirklar men möjlighet finns att boka ett större rum för kurser och föreläsningar. Lånedatorer finns på plats.
Kontakt – Vingåker

Nyköping – Östra Kvarngatan 8
Studierum för olika verksamheter, bland annat målnings-, sömnads-, musik/filmverksamhet och digitala cirklar. Lånedatorer finns på plats.
Kontakt – Nyköping

Strängnäs – Källgatan 1
Lokaler i olika storlekar som går att anpassa efter olika verksamheter. Lånedatorer finns på plats.
Kontakt – Strängnäs

Vår samlingssal i Eskilstuna rymmer upp till 80 personer med biosittning. I lokalen finns liten scen, projektor, scenbelysning och ljudsystem med mikrofoner samt en flygel.