Hoppa till huvudinnehåll

Angående COVID-19

Publicerad

INFO TILL VÅRA DELTAGARE OCH BESÖKARE


Med anledningen av den rådande situationen vill vi informera våra besökare och deltagare att ABF Sörmlands planerade verksamhet och möten tillsvidare pågår som vanligt. Du som deltar i studiecirklar, kurser eller har planerade möten är således välkommen som vanligt om du är frisk och kry!

 

För att minska den allmänna smittspridningen av covid-19 och skydda riskgrupperna uppmanar Folkhälsomyndigheten dig som är 70 år och äldre att begränsa dina sociala kontakter, och stanna hemma i den mån det går. ABF Sörmland följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer, och rekommenderar därför dig som senior att för tillfället avstå från delta i fysiska träffar och studiecirklar. Är du deltagare eller cirkelledare i en studiecirkel hos oss och har frågor kring detta, så kontakta oss på 016-16 67 00.

 

För närvarande håller våra expeditioner och ABF-huset i Eskilstuna stängt för spontanbesök och allmänhet. Beslutet gäller för närvarande fram till 14 april. I Eskilstuna stänger vi också vårt café för annat än förbeställda konferensbokningar. Vi nås som vanligt via telefon och e-post!
Du hittar kontaktuppgifter till alla vår personal på sormland.abf.se och når oss under kontorstid via vår växel: 016-16 67 00.

 

För ABFs del är det viktigt att vi tar ansvar för att förhindra att smittan sprids inom vår verksamhet - utan att bidra till att sprida mer oro. I samband med oro och rädsla kan vi människor ha en förmåga att bli okritiska till det vi läser och hör från andra, därför påminner vi om att använda ett källkritiskt förhållningssätt.

 

Får du som cirkelledare, deltagare eller besökare symptom – stanna hemma från planerade cirkelträffar och ha en dialog med din kontakt på ABF, ring 1177 för råd.

Läs mer om vård och Coronaviruset på 1177.se

Vi ber om er förståelse i detta beslut och hoppas att snart få hälsa er välkomna åter!