Hoppa till huvudinnehåll

Verksamheten under hösten 2021

Publicerad

Information gällande verksamheten under hösten 2021

ABF Sörmlands verksamhet under hösten 2021

Nu väntar hösten, och nya möjligheter till folkbildning och gemenskap hos oss på ABF Sörmland. Vi lever fortfarande med den pandemi som pågår omkring oss, och kommer därför att behöva fortsätta göra anpassningar av verksamheten efter de rekommendationer och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten ger.

Vi vet att många av er har saknat att kunna träffas fysiskt och bedriva verksamhet – vi har saknat det också! Möjligheten att använda våra lokaler för verksamhet öppnas nu upp den första september, under förutsättning att Folkhälsomyndigheten inte ger andra besked om riktlinjer. Under det gångna året har vi arbetat mycket digitalt och utbildat många i att hålla cirklar utan att fysiskt träffas. Det har varit bra.  Vi hjälper er fortfarande gärna att komma igång med digital verksamhet, eller verksamhet utomhus. Varför inte prova en kombination?

Viktigt för er att veta är att våra lokaler endast kommer att vara öppna för bokade besök och planerad verksamhet, för att minska risken för ökad smittspridning. Kontoren hålls ännu stängda för spontanbesök, och personalen arbetar delvis hemifrån. Vill du träffa din kontaktperson hos oss så kontakta personen först för att boka ett möte.

Vi är rädda om varandra, därför är det viktigt att tänka på följande:

  • Håll avstånd när ni ses i grupp, och använd handsprit som finns i lokalerna
  • Stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom
  • Passa tiderna för era lokalbokningar, så att det inte blirträngsel vid in- och utgångar
  • Respektera alltid det skyltade maxantalet i lokalerna
  • Glöm inte att vaccinera dig, för din och andras skull
  • Träffas gärna utomhus eller digitalt
  • Riktlinjer och restriktioner kan förändras snabbt, håll gärna utkik på våra sociala medier och hemsida

 

För mer information, läs på facebook, hemsida eller hör av dig till din kontaktperson på ABF Sörmland. Mycket kommer att vara som förut, men mycket är också nytt, allt för att vi ska kunna bedriva folkbildning på ett så smittsäkert sätt som möjligt. Vi ser fram emot en spännande folkbildningshöst tillsammans med er!