Till sidans huvudinnehåll

Våra lokaler

ABF Helsingborgs verksamhetslokaler på Södergatan 15 erbjuder en mångsidig plattform för lärande, kreativitet och gemenskap. Med vår centrala placering vill vi vara en knutpunkt för olika kulturella och folkbildande aktiviteter.

Här arrangeras allt från studiecirklar och föreläsningar till workshops och kulturevenemang som berikar både individer och samhället.
Våra lokaler är fullt tillgängliga och är rustade med bra teknik. Hos oss får du pedagogiskt stöd inför planeringen av din studiecirkel eller aktivitet.

Vill ni arrangera en föreläsning, workshop eller annat event? Gör det tillsammans med ABF! Vi är en mötesplats för människor och föreningar i Helsingborg. Här finns föreläsningssalar, Poddstudio, hantverksrum, studierum och mer!

Kontakta oss på 042 – 17 64 00, info.helsingborg@abf.se

Symaskin
Loungen i verksamhetsdelen
Studierum
Poddstudio

På Tallgatan huserar ABF Helsingborgs musikverksamhet och replokaler, där toner och kreativitet flödar fritt. Med välutrustade lokaler och en dynamisk atmosfär är det en plats där musiker kan utvecklas och samarbeta. Från nybörjare till erfarna artister, alla välkomnas att utforska sin musikaliska passion och skapa magi tillsammans.

För mer info kontakta Goran Rabar 042 – 17 64 15, goran.rabar@abf.se

Musikstudio
Replokal
Trummor