Hoppa till huvudinnehåll

Mosses Mbwambo

Streetdance

Mosses Mbwambo är född i Tanzania och har dansat sedan barnsben. Han går sista året på dansinriktningen Fryshuset i Stockholm och han har tränat för olika förebilder som bl.a Rob One och Joaquin Perez med flera. 
Mosses framträdande startade redan via skolan som liten då han tävlade på Danscupen i Södertälje, därefter har han fortsatt med en mäng olika dansframträdande i Stockholm. 
Han har redan som ung hunnit med att undervisa barn och ungdomar i dans på andra dansskolor och det som Mosses brinner för är Streetdance. 

Mosses ord: Mitt tankesätt om dans är att utvecklas på olika sätt.
Hur ska jag skapa dans och hur kan jag improvisera bättre? Jag inspireras genom att utmana mig själv och att dansa med andra oavsett ålder, man lär sig av varandra. Streetdance ligger mig varmast om hjärtat för att i streetdance ingår det så många olika dansstilar. Jag tycker om att blanda dansstilar hålla tyngdviken på street och skapa koreografier därefter. 

Vad kan man förvänta sig på dina lektioner:
Vi lär oss olika koreografier, dom kommer att vara från långsamma till snabba. Vi kommer att lära oss olika tekniska delar som bl.a. bounce, double bounce. golvteknik, freestyle/improvisering och annan teknik. Grundstegen kommer att bl.a. vara delar igenom koreograferna.