Hoppa till huvudinnehåll

Emilia Eriksson

Dans i Nykvarn: 7-9 år nyb streetdance 10-12 år nyb streetdance

Emilia är från Nykvarn och började dansa redan vid 6 års åldern.

Trotts Emilias unga ålder har hon redan hunnit med en hel del som dansare. Hon har dansat för stora dansare som bla Kenny Wormald i London. Utbildat sig via JAM dansstudios danslinje, Jam Dance Crew, Diambra dance education med fler utbildningar. 

Just nu studerar Emilia även på Gymnasiet ProCivitas Stockholm ekonomi juridik. 

Hon har jobbat på scenkonst Sörmland, undervisat barn i dans, medverkat på en rad olika produktioner och tävlingar som Streetstar, Gothia Cup, Mässor m.m. 

Emilia har en bredare grund som innefattar många stilar, jazzen har alltid legat henne varmt om hjärtat men har nu börjat vidareutveckla streetdance och house mer. 

Emilias ord: Jag inspireras av andra dansare som verkligen känner något när de dansar. Blir väldigt inspirerad när jag ser folk som gillar vad de håller på med, det får mig att också vilja göra det jag gillar alltså dansa. 

På mina lektioner kan man förvänta sig att känna en otrolig dansglädje. Jag vill lägga fokus på att inspirera till dansvärldens kreativitet och känna glädjen kring sporten. Vi ska utvecklas i en trygg miljö och få utforska sin dans och tillsammans ha kul!