Hoppa till huvudinnehåll

Haninge

ABF Södertörns studielokaler i Handen ligger granne med Gamla Folkets hus / RoJteatern i hjärtat av Folkparken i Handen, i en villa från 1950-talet med tillhörande trädgård. Här finns fem trivsamma salar som passar för lite mindre studiecirklar, utbildningar och möten.

ABF Villa Rudan

Folkparken 19, Handen
Länk till karta

Bokningsbara salar

  • 1 rum för upp till 10–12 personer (skolsittning).
  • 4 rum för upp till 6–8 personer (skolsittning).

Utrustning

Rummen är utrustade med bord, stolar, whiteboardtavla och wifi. Fast projektor finns i det större rummet. Lånedator finns att boka vid behov.

Gemensamma utrymmen

Det finns tillgång till ett utrustat kök och fikarum en trappa upp, samt toaletter på nedre botten och en trappa upp.

Tillgänglighet

Mobil hörslinga kan ordnas på förfrågan.

Kommunikationer

Handens pendeltågsstation ligger cirka 800 meter bort, och närmaste busshållplatser är Handens närsjukhus (cirka 450 meter) eller Folkparken (cirka 150 meter). Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser i anslutning till huset – samåk gärna!

Bokningar

Våra lokaler kan bokas i första hand av medlemsorganisationer eller föreningar och grupper med samarbetsavtal. I mån av tillgänglighet kan vi även ta emot externa bokningar. Arrangemanget ska gå hand i hand med ABFs värderingar och idéprogram, och det ska tydligt framgå att det sker i samarbete med ABF Södertörn.

För att göra en bokningsförfrågan, vänligen skicka ett mejl till oss på info.sodertorn@abf.se med datum, tid, förväntat antal deltagare samt en kort beskrivning av arrangemanget , eller ring oss på 08-556 520 30 för mer information. Prisuppgift ges på förfrågan.

Skicka in en bokningsförfrågan

Har du frågor?

Vill du veta mer om våra lokaler eller saknar svar på en fråga, är du välkommen att kontakta oss på foreningar.sodertorn@abf.se eller 08-556 520 30. Vår växel är öppen måndagar kl. 10–12 och 13–15, samt tisdagar och torsdagar kl. 10–12 (undantaget helgdagar och klämdagar).