Till sidans huvudinnehåll

Boka våra lokaler

ABF Södertörn har lokaler för möten, kultur- och studieverksamhet i Folkparken i Handen, i centrala Tyresö och vid Nynäsgård i Nynäshamn. I Nynäshamn har vi helt nyrenoverade lokaler som kan bokas från april 2024.

Läs mer om vad vi erbjuder och hur du kan boka via länkarna nedan. Varmt välkommen att arrangera er nästa cirkelträff, utbildning, föreningsmöte eller föreläsning hos oss!

Haninge

ABF Södertörns studielokaler i Handen ligger granne med Gamla Folkets hus / RoJteatern i hjärtat av Folkparken i Handen, i en villa från 1950-talet med tillhörande trädgård. Här finns fem trivsamma salar som passar för lite mindre studiecirklar, utbildningar och möten.

Läs mer om ABF Södertörns lokaler i Haninge

Nynäshamn

Välkommen till ABF på Konstpoolen i Nynäshamn! Från april 2024 är vår verksamhet placerad i nyrenoverade lokaler i det klassiska Nostalgimuseet Mopedums tidigare lokaler, en trappa ner i huset. Här hittar du vår lokalexpedition samt salar i olika storlekar för studiecirklar, workshopar, utbildningar, möten och föreläsningar. Från hösten 2024 erbjuder vi även en musikdel med replokaler och studio.

Läs mer om ABF Södertörns lokaler i Nynäshamn

Tyresö

I Hantverksgården, beläget bara en kort promenad från Tyresö Centrum, hittar du ABF Södertörns studielokaler för kreativ verksamhet inom konst, keramik och hantverk. Dessa lokaler är reserverade för kurser och studiecirklar inom ABF Södertörns eget studieprogram Öppna torget och kan i nuläget inte bokas externt.

Läs mer om ABF Södertörns lokaler i Tyresö