Till sidans huvudinnehåll

Bli cirkelledare hos ABF Södertörn

Vi är ständigt intresserade av att utveckla och bredda vårt utbud av studiecirklar och kurser i Haninge, Tyresö och Nynäshamn. Här hittar du information om vilka ämnen vi just nu söker ledare till, samt formulär för att skicka in en intresseanmälan.

Om cirkelledaruppdraget

Att vara ledare inom ABF är en möjlighet för dig att utveckla dina pedagogiska kunskaper och att dela med dig av dina erfarenheter inom ett ämne som engagerar dig. Det är ett givande extrajobb där tiderna till stor del kan anpassas efter när du är tillgänglig.

  • Du behöver ha goda ämneskunskaper, vara pedagogisk och framför allt tycka om att träffa nya människor.
  • Tidigare erfarenhet av cirkelledaruppdrag eller annan pedagogisk erfarenhet är önskvärt men inget krav. Vi erbjuder ABFs grundläggande cirkelledarutbildning till alla nya ledare.
  • Självklart delar du ABFs grundläggande värderingar om alla människors lika värde och har ett intresse för folkbildning och studiecirkelns pedagogik.

Aktuella ämnen

Just nu söker vi dig som kan leda studiecirklar särskilt inom dessa ämnesområden:

Intresseanmälan för cirkelledaruppdrag

Fyll i en intresseanmälan direkt här på webben eller mejla en presentation till info.sodertorn@abf.se. Berätta lite om dig själv och varför just du skulle passa att leda den cirkel som du föreslår.

Intresseanmälan cirkelledare

Har du en idé till en studiecirkel inom ett annat ämne än det som står i listan här ovanför? Hör av dig till oss med en kort beskrivning av det kursinnehåll och upplägg du tänker dig så hör vi av oss.