Hoppa till huvudinnehåll

Nynäshamn

Välkommen till ABF på Konstpoolen i Nynäshamn! Från april 2024 är vår verksamhet placerad i nyrenoverade lokaler i det klassiska Nostalgimuseet Mopedums tidigare lokaler, en trappa ner i huset. Här hittar du vår lokalexpedition samt salar i olika storlekar för studiecirklar, workshopar, utbildningar, möten och föreläsningar. Från hösten 2024 erbjuder vi även en musikdel med replokaler och studio.

ABF Konstpoolen

Vikingavägen 39, Nynäshamn
Länk till karta

Bokningsbara salar

  • 4 rum för upp till 12–20 personer (skolsittning). Storlek: 20–32 kvadratmeter.
  • 1 samlingssal för upp till ca 40 personer (biosittning) eller ca 30 personer (skolsittning). Storlek: 43 kvadratmeter.

Utrustning

Rummen är utrustade med bord, stolar, whiteboardtavla, projektor och wifi. Lånedator finns att boka vid behov.

Gemensamma utrymmen

Det finns tillgång till ett utrustat pentry och fikahörna.

Tillgänglighet

Lokalerna är tillgängliga med ramp, hiss och RWC. Mobil hörslinga kan ordnas på förfrågan.

Kommunikationer

Närmaste pendeltågsstation är Nynäs gård, belägen cirka 450 meter från lokalerna. Om du kommer med bil finns besöksparkering tillgänglig i nära anslutning till huset – samåk gärna!

Bokningar

Våra lokaler kan bokas i första hand av medlemsorganisationer eller föreningar och grupper med samarbetsavtal. I mån av tillgänglighet kan vi även ta emot externa bokningar. Arrangemanget ska gå hand i hand med ABFs värderingar och idéprogram, och det ska tydligt framgå att det sker i samarbete med ABF Södertörn.

För att göra en bokningsförfrågan, vänligen skicka ett mejl till oss på foreningar.sodertorn@abf.se med datum, tid, förväntat antal deltagare samt en kort beskrivning av arrangemanget , eller ring oss på 08-556 520 30 för mer information. Prisuppgift ges på förfrågan.

Skicka in en bokningsförfrågan

Har du frågor?

Vill du veta mer om våra lokaler eller saknar svar på en fråga, är du välkommen att kontakta oss på foreningar.sodertorn@abf.se eller 08-556 520 30. Vår växel är öppen måndagar kl. 10–12 och 13–15, samt tisdagar och torsdagar kl. 10–12 (undantaget helgdagar och klämdagar).