Hoppa till huvudinnehåll

Aktuella kursdatum

Här hittar du aktuella datumsatta utbildningar riktade till verksamma cirkelledare och aktiva inom föreningar anslutna till ABF Södertörn.

Utbildningar våren 2021

 • Vecka 2: Digitala utbildningsdagar för cirkelledare (inbjudan/program skickas ut direkt till verksamma ledare inom ABF Södertörns studieprogram och anslutna föreningar)

 • 2021-02-18: Att göra bra digitala årsmöten
  Under denna kväll vill vi ge er tips och råd på vägen i er planering inför ett digitalt årsmöte.

 • 2021-03-06: Cirkelledarutbildning GRUND
  Den grundläggande utbildningen (9 studietimmar) är för dig som är ny cirkelledare eller som har varit ledare en tid men ännu inte har deltagit i någon ledarutbildning hos oss. 

 • 2021-03-18 och 2021-03-25: Den digitala studiecirkeln 
  Under två träffar ses vi i det digitala verktyget Microsoft Teams för att prata om digitala studiecirklar. Du får tips och stöd i det pedagogiska samtidigt som vi testar att arbeta i en digital miljö.

 • 2021-03-23: Digitala möten
  Deltar du i digitala möten och vill ha bättre koll på Teams och Zoom? Eller vill du lära dig mer om Teams och Zoom för att kunna delta i digitala möten och träffar? Då är detta kursen för dig! Tre träffar på distans: 23/3, 30/3, 6/4.

 • 2021-04-28: Levande förening
  Vi går igenom det digitala materialet Levande förening som innehåller filmer, diskussionsfrågor samt ger tips på saker att göra för att nå nya målgrupper, rekrytera fler och behålla medlemmar inom en förening.

Digital fika med ABF Södertörn

Under vårterminen fortsätter vi med våra digitala fikor, där du cirkelledare eller föreningsaktiv som är nyfiken på hur det går till att vara med på ett digitalt möte har chansen att testa på i lugn och ro och med hjälp av ABF Södertörns medarbetare. 

Vårens datum:

Tid: kl 18:00-19:00. Klicka på önskat datum nedan för att anmäla dig.

Intresserade av en egen utbildning?

Det finns alltid möjlighet att boka skräddarsydda utbildningar om ni är en grupp på minst tre personer.

Kontakta oss för mer information!
info.sodertorn@abf.se
08-556 520 30