Hoppa till huvudinnehåll

Coronainformation

Anställda på ABF Skellefteå och våra ledare som arbetar med våra utbildningar har tydliga instruktioner om hur vi skall agera och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hur smittspridning ska undvikas.

Vi på ABF ser att många av våra deltagare och föreningar ställer in sin verksamhet på grund av rådande omständigheter gällande Covid -19. Med all förståelse för detta försöker vi hitta alternativ för verksamheten att fortsätta trots omständigheterna. Vi kan vara behjälpliga med bl.a. digitala lösningar, såsom inspelade föreläsningar, videomöten och annan digital verksamhet. Vi jobbar för fullt med att hitta på nya lösningar och ideér för att ni inte ska behöva ställa in, men ställa om!
Vi planerar att varje vecka lägga upp material på vår facebook/youtube, exempelvis föreläsningar, hantverk, musikframträdanden med mera.
ABF centralt har tagit fram material och guider för att ställa om arbetet i samband med coronakrisen. Följ länkarna för mer information och inspiration till bl.a. diskussionsforum, facebookgrupper, hur man kan jobba med källkritik, krisberedskap och prepping.

https://www.abf.se/folkbildning-i-coronatider/
https://www.abf.se/information-fran-abf-om-coronaviruset-covid-19/

Tveka inte att höra av er till oss med era egna idéer och önskemål, så hittar vi sätt att förverkliga dem. Precis som alltid!

Håll utkik på våra kanaler för löpande information om vad som kommer läggas upp under följande veckor.

https://www.facebook.com/skellefteaabf/
https://www.youtube.com/user/ABFSkelleftea

Kom ihåg att tvätta händerna, och hälsa på avstånd!
Varma hälsningar ABF Skellefteå.