Till sidans huvudinnehåll

Om webbplatsen

Upplev webbplatsen på bästa sätt

För att du ska kunna ta del av bilder, färger, design och text på bästa sätt på ABFs webbplats behöver du använda en så uppdaterad webbläsare som möjligt. Webbsidorna fungerar som bäst med de senaste versionerna av webbläsare.

Ta reda på vilken webbläsare du har här.

Anledningen till att webbplatserna inte fungerar så bra med äldre versioner av webbläsare beror på att de är skapade i modern teknik. Att bygga en ny webbplats i gammal teknik för att fungera med gamla webbläsare är inte möjligt.

Rekommenderade webbläsare Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av någon av följande webbläsare:

  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Apple Safari
  • Microsoft Edge
  • Internet Explorer

Adobe Acrobat Reader

ABF använder PDF-filer för vissa dokument på webbplatsen. För att läsa PDF-filer behöver du Acrobat Reader, den är gratis att ladda ner.

Anpassa innehållets storlek i din webbläsare

Tycker du att texten på webbplatserna är för liten eller för stor så kan du enkelt ändra den genom inbyggda funktion i webbläsaren. Genom att trycka Ctrl+ ökar du textstorleken och genom att trycka Ctrl- minskar du storleken.

Frågor eller feedback?

Om du har frågor eller synpunkter om vår webbplats som du vill dela med dig av, fyll gärna i dem nedan. Om det är en specifik sida du har synpunkt på, skicka gärna med URL:en.

Om du vill ha återkoppling på din feedback eller fråga, glöm inte att skriva med din e-postadress. Genom att skicka din e-postadress godkänner du att vi kontaktar dig. Vi kommer inte att använda dina kontaktuppgifter i annat syfte.

Lämna feedback på vår webbplats