Till sidans huvudinnehåll

Ny hemsida hos ABF

Under den senare delen av april 2024 lanseras ABF´s nya webb. Vi hoppas att detta kommer förenkla er digitala upplevelse med enklare sökfunktioner, betallösningar och anmälningar via webb.

Publicerad 2024-04-22

”Sidan kommer bli enklare och mer överskådlig samt innehålla funktioner som Swish-betalningar m.m. ”

Carolina Vikeswed

Handläggare/webbredaktör

Mot slutet av april kommer vi att presentera en spännande förändring för vår online-närvaro. Vi lanserar en helt ny hemsida som är utformad för att vara modern och lättare att använda.

Den nya hemsidan har skapats med fokus på att göra det enklare för dig att hitta det du letar efter. Vi har gjort layouten renare och mer intuitiv, så att du snabbt och smidigt kan navigera runt på sidan. Oavsett om du besöker oss från din dator, mobil eller surfplatta, kommer den nya hemsidan att vara lätt att använda.

Vårt team har arbetat hårt för att säkerställa en smidig övergång till den nya plattformen. Vi förväntar oss minimala störningar under övergångsperioden och kommer att erbjuda hjälp och vägledning för att du ska kunna dra nytta av de nya funktionerna.

Vi ser fram emot att presentera den nya hemsidan 🙂 Håll utkik i slutet av april för att utforska den moderna och förbättrade plattformen!

Dela artikeln