Till sidans huvudinnehåll

Höstens kursutbud i Haninge, Tyresö och Nynäshamn

ABF Södertörn är stolta över att presentera vårt nya kursprogram för hösten 2024, som släpps på vår hemsida onsdagen den 12 juni. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser och studiecirklar i Haninge, Tyresö och Nynäshamn inom en mängd ämnen – allt från konst och hantverk till musik, foto, keramik och IT-kurser för nybörjare.

Publicerad 2024-06-12

Några av höstens höjdpunkter:

  • Kreativa kurser: Utforska din kreativa sida med kurser i keramik, målning, konsthantverk, vävning och mycket mer. Våra kurser är utformade för att passa alla nivåer.
  • Odling och hemberedskap: Häng med i höstens nyhet ”Beredskapsodling” där vi lär oss preppa med egenodlade grönsaker, eller kom igång och lär dig hur du förbereder odlingsåret i vår populära kurs i grönsaksodling.
  • IT-kurser för nybörjare: Lär dig grunderna i att använda din dator eller smartphone och få de digitala färdigheter du behöver i vardagen. Du som är nyfiken på AI ska inte missa den nya kursen ”Använda ChatGPT i vardagen”.
  • Läs- och skrivcirklar: Arbetarlitteratur på 2000-talet, poesiverkstad och kreativt skrivande för nybörjare är kurserna för dig som vill ägna hösten åt intressanta boksamtal eller utvecklas i ditt kreativa skrivande.

För att bläddra bland våra kurser och hitta något som passar dig, besök vår hemsida på www.abf.se/sodertorn. Här kan du enkelt söka upp och anmäla dig till de kurser som intresserar dig.

Ladda ner höstens program som pdf
Sök bland kommande kurser i Haninge, Tyresö och Nynäshamn

Beställ programmet

Om du föredrar att bläddra i ett tryckt program kan du kontakta oss via telefon eller e-post, så skickar vi gärna hem ett exemplar till dig.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp med din anmälan.

Vi hälsar dig välkommen att mötas, lära och uppleva hos oss på ABF Södertörn!

Dela artikeln