Till sidans huvudinnehåll

Lokaluthyrning

Vid folkbildningsverksamhet som sker i samverkan med ABF är det i normalfallet kostnadsfritt att nyttja våra lokaler men vi erbjuder även möjlighet att hyra salar för andra syften. Till exempel för föreningens årsmöte, planeringsmöten eller andra evenemang – varmt välkommen att hyra lokal av ABF i Uppsala län!

Vill ni hyra lokal? Anmäl intresse här!

ABF-huset i Uppsala
ABF-huset är en levande mötesplats i centrala Uppsala. I den gamla cykelfabriken på S:t Persgatan nyttjar vi hela tre våningsplan och har verksamhetslokaler anpassade för olika behov – alltifrån den lilla studiecirkeln till den stora föreläsningen. Vid verksamhet som sker i samverkan med ABF är det i normalfallet kostnadsfritt att nyttja våra lokaler men vi erbjuder även möjlighet att hyra salar för andra syften. En perfekt möjlighet för föreningens årsmöte, konstnärskollektivets utställning eller planeringsmötet inför nästa evenemang!

Ellen & Maja

Våra ljusa och rymliga utbildnings- och föreläsningssalar mäter ca 55 kvm vardera. Salarna rymmer ca 30 personer vid möblering i öar och ca 60 personer vid biosittning. Utrustade med laserprojektor, projektorduk, högtalare och mikrofonförstärkning.

Moa & Liv

Två mindre studie- och mötesrum om ca 16 kvm. Möblerade med stort konferensbord och ca 8 sittplatser. Flexibel möjlighet att nyttja bärbar projektor, whiteboard och högtalare vid behov.

Biblioteket

Trivsamt mindre studie- och mötesrum om 12 kvm för den lilla studiecirkeln eller mötet. Möblerad med mindre bord med 4-6 sittplatser.

I direkt anslutning till salarna på plan 2 finns tre toaletter, varav en är funktionsanpassad. Fri tillgång till WIFI och ett fullt utrustat kök på plan 1.

Våra studiehem i Uppsala län

Vi erbjuder även möjlighet att hyra lokaler i ABF i Uppsala läns studiehem i Enköping, Gimo, Tierp och Heby. Kontakta oss för mer information!

Vill ni hyra lokal? Anmäl intresse här!
Maja (55 kvm)
Liv (16 kvm)