Hoppa till huvudinnehåll

Studiecirkel i Salsa

Salsan har sitt ursprung i Latinamerika men har under senare decennier fått en väldigt stor spridning över hela världen.

Salsan har sitt ursprung i latinamerika men har under senare decennier fått en väldigt stor spridning över hela världen. Salsa (som förövrigt betyder blandning eller en mix) består av influenser från folkdanserna i Colombia, Kuba och USA. På salsakurs för nybörjare lär du dig grundstegen tillsammans med en partner. Allt eftersom dessa sitter kan du utveckla dansen med en mängd rörelser och stegkombinationer. Salsakurser är väldigt populära eftersom du lär dig grundstegen ganska snabbt.

Vi startar upp så fort vi får in 10-12 deltagare. Vi betygsätter inte dina kunskaper.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som vill lära dig från grunden.

Kursmaterial

Kostnad för eventuell kurslitteratur tillkommer senare.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Planerad kursstart för våren är vecka 4-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
221036
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
6
Plats
Kulturhuset Svanen
Hesseliusgatan 1 78430 BORLÄNGE
Pris
500 kr
Anmäl dig