Till sidans huvudinnehåll

Starta studiecirkel

Vad är en studiecirkel?

Upptäck världen tillsammans i en studiecirkel! Det är en plats där en handfull entusiaster samlas regelbundet för att utforska sina intressen och lära sig något nytt. Oavsett om det handlar om att fördjupa sig i engelska, organisera krisberedskap lokalt eller behärska ackorden på en gitarr, är studiecirkeln en möjlighet att dela passioner och utveckla och upptäcka nya kunskaper.

Med en cirkelledare som guidar och en plan för att nå målen, är varje möte en resa mot insikt och förståelse. Studiecirkeln är inte bara en plats för lärande, det är också en plats för gemenskap och delat engagemang.

Plats för studiecirkeln

Det kan vara ett mysigt studierum, ett virtuellt forum på nätet eller en kombination av båda. Oavsett var, är det entusiasmen och viljan att lära sig som är hjärtat i studiecirkeln.

Form för studiecirkeln

Från kamratcirkeln, där vänner samlas för att dela intressen, till föreningscirkeln, som är en del av en större gemenskap, till programcirkeln som välkomnar alla att delta, finns det en studiecirkel för alla. Så varför inte ge det ett försök och utforska världen tillsammans med likasinnade?

Kom igång med din studiecirkel genom att kontakta ditt lokala ABF.

Välj ditt lokala ABF-kontor