Hoppa till huvudinnehåll

Delta eller praktisera på årets Popkollo

Publicerad

Popkollo gör varje år sommarkollon med musik som fokus för unga tjejer och transpersoner runt om i hela landet, och så även i Malmö. För många deltagare är det en oumbärlig plats för att de ska våga spela musik, men också en viktig plats för att få vänner och sammanhang.

Delta på Popkollo 1-7 juli 2019

Är du mellan 12 och 16 år och hade velat testa spela i band, är vårt sommarkollo ett perfekt tillfälle! Du behöver inte ha några förkunskaper, allt som krävs är att du tycker det är kul med musik.

Under veckan kommer du att få chansen att bland annat testa olika instrument, skriva låtar tillsammans med musikhandledare. Under sista dagen har vi en konsert på Arena 305 i Malmö, där vi också kommer sova över hela veckan.

Läs mer: www.popkollo.se
Anmäl dig här: https://www.popkollo.se/kalender/popkollo-malmo-1-juli/

Ansök om att vara ledare, praktikant eller volontär

Alla ledare och praktikanter måste innan de jobbar på kollot gå Popkollos ledarutbildning. Introutbildningen är två dagar och kommer i år arrangeras i:

  • Göteborg 25-26 maj
  • Stockholm 18-19 maj

Om du gått introutbildningen sedan tidigare behöver du inte gå igen. Inför varje kolloperiod så har ledargruppen också en planeringsdag som du måste kunna delta i för att få jobba på kollot. Planeringsdagen kommer hållas söndag 30/6 i Malmö.

Anmäl dig som volontär här.