Hoppa till huvudinnehåll

Digitala Möten med Gemenskap Trelleborg

Publicerad

Välkommen att vara med på uppstart av projektet “Mötesplats Gemenskap Trelleborg Digital”! Projektet går ut på att försöka utöka den sociala samvaron, speciellt nu i Coronatider, när man inte kan träffas fysiskt som vi är vana vid.

Vi vill förmedla och presentera alternativ på hur man kan hålla kontakten med nära och kära, hur man kan ta del av en mötesplats utan att behöva lämna hemmet. Via internet. Det finns mycket man kan ta sig för med hjälp av sin telefon, surfplatta eller dator.  Det kommer att bli en digitalträff en gång i veckan, där du kan deltaga via video, antingen via din telefon, surfplatta eller dator.   

Laga en god kopp kaffe och sätt dig bekvämt i soffan och var med i vår gemenskap. Som en mysig och trevlig fikaträff där du kan se de andra deltagarna på din skärm på telefonen eller datorn etc. och där vi kan prata med varandra, via  plattform Zoom.    

Är du inte så kunnig i hur detta fungerar så bara meddela mig så kommer jag och instruerar hur det fungerar. Jag tänker att man kan vara 2 personer åt gången och att vi sitter med ordentligt avstånd. Jag kommer även att ha munskydd och visir samt plasthandskar för att du ska känna dig trygg. Detta är inte alls krångligt och kan verkligen göra en stor skillnad för just dig. Det är ju en tråkig tid som vi väl får vänja oss vid att leva med ett bra tag framöver. Därför vill vi på ABF försöka göra det lite lättare att härda ut.    

Om ni har Facebook kan ni gå in och sök medlemskap i ”Gemenskap i Trelleborg” så kommer länken där eller så skickar vi den till er via mail eller sms. Du kan ringa eller skicka mail till projektledaren Inger, om du behöver hjälp eller bara vill fråga mer om projektet .

Tel: 073-672 61 66