Hoppa till huvudinnehåll

Svedala: kontor och öppettider

I Svedala hittar du vårt kontor på ortens huvudgata, en liten bit från stationen, där vi delar lokal med HSB. Förutom expedition har vi också två studielokaler på samma adress. Kommer du till en cirkel när vi inte har öppet kontoret finns det ingång på baksidan. Välkommen till oss!

ABF Sydvästra Skåne

Besöksadress:
Storgatan 25, Svedala

Postadress:
Gasverksgatan 3b
231 52 Trelleborg

När du kontaktar eller besöker oss i Svedala träffar du Yvonne Borg som är ansvarig för verksamheten och Anna Murgia som administrerar verksamheten. Du är välkommen att kontakta oss även utanför besökstiderna, och våra kontaktuppgifter hittar du i kontakter medarbetare.

Växelns öppettider:
0410 482 60

Måndag: Stängt
Tisdag: 9:30-12:00
Onsdag: 13-16:30
Torsdag: 13-16:30
Fredag: 9:30-12:00

Helgdagar stängt

E-post:

info.sydvastraskane@abf.se

Kontorets öppettider:
Stängt pga Covidrestriktioner minst till den 14/2-2022

NYA COVID-RESTRIKTIONER:

Vi följer eventuella restriktioner för att begränsa smittan av Covid 19. Se aktuell information på vår startsida ABF Sydvästra Skåne

I enlighet med de senaste Covid-restriktionerna måste vi tyvärr hålla alla våra lokaler i Trelleborg och Svedala stängda. Startdatum för all verksamhet i våra egna lokaler, och på Akka skjuts upp till tidigast 21/2-2022.

Vi uppmuntrar digitala träffar och om ni träffas fysiskt gör det gärna utomhus eller var noga med att hålla avstånd och hålla god handhygien. Stanna hemma om du har minsta symptom. Var rädda om er själva och varandra!

Mer information kommer här så fort vi har det. Ring oss gärna. Du kan fortfarande nå oss på telefon under våra telefontider (se ovan), samt på mail info.sydvastraskane@abf.se.