Hoppa till huvudinnehåll

Trelleborg: kontor & öppettider

ABF Sydvästra Skåne

Post- och besöksadress:
Gasverksgatan 3b
231 52 Trelleborg

Vår verksamhet i Trelleborg hittar du alldeles intill Övre. Här har vi expedition och studielokaler för en del av våra cirklar i studieprogrammet. En del av vår verksamhet har under 2022 flyttat till Träffpunkt Trelleborg (Akka), på Frans Malmrosgatan 55, i Trelleborg. I våra lokaler har vi möjlighet att ha både stora och små grupper, föreläsningar och andra evenemang.
Välkommen till oss!

På expeditionen i Trelleborg arbetar Annette (Nette) och Karin. Det är oftast av dem du träffar, när du besöker kontoret i Trelleborg, under våra öppettider.

Vår ombudsman Robert Horvath, verksamhetsansvariga, Sadin Balic och Alex Ekstrand har också sina kontor här och har du bokat ett besök eller vill träffa dem är du välkommen hit! De är däremot inte alltid på kontoret då de gärna kommer på besök till föreningar eller samverkansparter, deltar i nätverksmöten eller på andra sätt jobbar flexibelt med till exempel föreläsningar och andra evenemang.

Vill du boka ett möte eller ha kontakt med personalen i Trelleborg hittar du kontaktuppgifter under kontakter medarbetare.

Växelns öppettider:
0410 482 60

Måndag: Stängt
Tisdag: 9:30-12:00
Onsdag: 13-16:30
Torsdag: 13-16:30
Fredag: 9:30-12:00 (Stängt under juni månad)

Helgdagar stängt

E-post:
info.sydvastraskane@abf.se

Kontoret är öppet för besök:

Måndag: Stängt
Tisdag: 9:30-12:00
Onsdag: 13-16:30
Torsdag: 13-16:30
Fredag: 9:30-12:00 (Stängt under juni månad)

COVID-RESTRIKTIONER:

Restriktionerna är borta, men även fortsättningsvis uppmanar vi alla att stanna hemma om man har minsta symptom. Var rädda om er själva och varandra!

Ring oss gärna om du har frågor. Telelefontider hittar du här! Du kan också alltid maila oss på info.sydvastraskane@abf.se.