Hoppa till huvudinnehåll

Stort tack till MTD

Publicerad

Ni har gjort skillnad för våra barn och ungdomar

Under sommaren tog Morgontidig Distribution (MTD) kontakt med oss på ABF Botkyrka-Salem fritidsgårdar med syfte att skänka sin begagnade IT-utrustning till barn och ungdomar i Botkyrka. 

MTD kontaktade oss och berättade att de skulle slänga deras nuvarande IT-utrustning på tippen för att göra plats för de nya. Men man ansåg att ett bättre alternativ skulle vara att skänka till någon förening i närheten och ge dem möjligheten att få fräschare datorer som kommer till nytta. Det var ju inget fel på dessa datorer som anses ha lång kvarvarande livslängd och vara i bra skick, vilket skulle komma till mer nytta för barnen och ungdomarna på fritidsgårdarna i Botkyrka.

 ”Att skänka datorer till er som arbetar med barn och ungdomar är det bästa sättet att kunna hjälpa och bli av med vår begagnade utrustning snarare än det bara slängs iväg, berättar MTD”

 De datorer som vi nu har fått av kommer vi ha till stor nytta och glädje, då nyare spel och program kräver bättre datorer. Samtidigt bekräftar våra fritidsledare i verksamheterna att det har varit ett önskemål från våra barn och ungdomar att få uppgraderade datorer på fritidsgårdarna.

Detta är ett väldigt bra initiativ FRÅN MTD som blir en konkret skillnad för oss, för det ger oss möjligheten att uppfylla ett önskemål att skapa ett gamingrum, vilket är ett projekt som nu har tänkt genomföras under hösten.

Vi är mycket tacksamma för denna goda gärning. Det hjälper oss att fortsätta att stötta barn och ungdomar i våra verksamheter. 

Vi vill rikta ett stort tack till MTD som har hjälpt våra fritidsgårdsverksamheter i Botkyrka.