Hoppa till huvudinnehåll

Coronavirus (Covid-19)

Med anledning av coronavirus Covid-19 som sprids i samhället vill ABF Botkyrka-Salem informera om vilka åtgärder som har vidtagits för att ta ansvar att förhindra att smittan sprids inom vår verksamhet.

Anställda på ABF Botkyrka-Salem och våra ledare som arbetar med våra utbildningar har tydliga instruktioner om hur vi skall agera och följer folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hur smittspridning ska undvikas. Vi vill uppmana alla inom ABF att hålla sig uppdaterade om situationen och följa de senaste rekommendationerna från folkhälsomyndigheten. 

Skydda dig själv och andra från smittspridning genom att:  

·         Stanna hemma när du är sjuk, även om du bara känner dig lite sjuk 

·         Undvik nära kontakt med sjuka  

·         Tvätta händerna ofta 

·         Hosta och nys i armvecket  

·         Undvik att röra ögon, näsa och mun 

 Förändringar i vår verksamhet (2020-03-16) 

·         De flesta av våra studiecirklar pågår som vanligt. Vid inställd cirkel meddelas deltagarna.

    • Vi kan komma att ställa in föreläsningar med antal deltagare. För att få information om vilka arrangemang som flyttas fram eller ställs in följ oss på våra sociala medier.  
  • Vi ller våran expedition stängd för spontanbesök för att minska risken för smittspridning. Vi vill uppmuntra till att ta ha kontakt med ABF Botkyrka-Salems personal genom mejl eller telefon istället för fysiskt, i så hög utsträckning som möjligt. De möten som kräver fysiska besök kommer vi fortsätta hantera precis som vanligt (exempelvis utlämning av larmkort, material osv.)