Hoppa till huvudinnehåll

Om verksamheten

Inom ramen för vår musikverksamhet samarbetar vi med en mängd olika aktörer. Vissa av dem finns presenterade på den här delen av abf.se och vi är både stolta och glada över att få vara en del av den fantastiska verksamhet som våra samarbetspartners bedriver. Ta gärna kontakt med någon av dem om du har frågor, förslag eller idéer kring den verksamhet som vi håller på med. Eller så tar du bara kontakt med oss på ABF så kan vi hjälpa dig att knyta alla möjliga former av kontakter. För replokaler, lektioner, utbildningar, arrangemang och mycket mer. Prata med oss, vi hjälper dig gärna!

Ett hundratal musikgrupper har idag studiecirklar hos oss på ABF Skellefteå, allt från pop till metalband. Alla genrer är välkomna. Häng på ni också! Vi driver en mängd olika musikprojekt där du och bandet kan få hjälp med allt från inspelningsteknik till liveframträdanden och arrangemangskunskap.

Kulturföreningen Mullberget, Femtioettan, Campus och Skellefteås Fritidsgårdar är några av våra samarbetspartners. Dessa har i runda slängar ett 30-tal replokaler + egna studios. Önskar ni replokal hos dessa kontakta oss så hjälper vi er.

Vi på ABF Skellefteå finns och engagerar oss där det verkligen händer något. Möt oss exempelvis på Sveriges största gratisfestival Trästockfestivalen. Vi anordnar också livemusik på Campus, Femtioettan och Fritidsgårdarna. I alla dessa verksamheter finns plats för dig eller ditt band. Hör av dig.

För grupper i egen lokal hjälper ABF till med kostnadsersättning, som kan användas till replokalshyra, inköp av strängar, trumskinn, studiotid eller andra musikrelaterade kostnader.