Till sidans huvudinnehåll

ABF har en ny webbplats

ABF tar ett stort steg in i framtiden med lanseringen av sin nya webbplats. Nya abf.se är en modern plattform som inte bara ser bättre ut utan också är mer användarvänlig och tillgänglig för alla besökare.

Publicerad 2024-04-29

Välkommen till nya ABF.se

Oavsett om du är en regelbunden besökare eller nyfiken på vårt utbud av evenemang och kurser, har du hamnat rätt. Vi är glada att kunna erbjuda en plats där du kan hitta inspiration som cirkelledare eller utforska vår mångsidiga värld av kunskap och kreativitet.

Feedback och framtidsutsikter

Idag, den 29 april är det den stora dagen då vi officiellt presenterar vår nya webbplats. Tillsammans med vårt team, webbyrån Oh My och våra dedikerade webbredaktörer har vi skapat en användarvänlig och tekniskt avancerad plattform. Varje ABF-enhet har sin egen plats på nätet, vilket gör det lättare för dig att hitta information om kurser och evenemang hos ditt lokala ABF

Under lanseringsdagen kommer vi att arbeta för en smidig övergång till den nya webbplatsen. Vi strävar efter att göra din digitala upplevelse så positiv och enkel som möjligt. Vill du läsa mer om hur du upplever abf.se på bästa sätt, vänligen besök denna sida.

Dela artikeln