Hoppa till huvudinnehåll

Stress och återhämtning del 1 28 augusti 2024

Stress och återhämtning 

Medberoende förknippar de flesta människor med att man har någon närstående som är beroende av t ex alkohol, narkotika, spel mm. I den här utbildningen har vi utvidgat begreppet till att omfatta aspekter såsom sorg, depression, utmattning, psykiskt lidande mm.

I utbildningen lyfter vi fram olika sätt att hantera stress, gå ur medberoenderoller samt förhålla sig till svåra händelser i livet.

Är du ambitiös, tar ansvar och har svårt att säga nej? Driver cheferna på för att du ska springa fortare på jobbet? Då är du en av dem som riskerar att bli utsatt för farlig stress. Ha då koll på varningssignalerna och hur du kan minska stressen. I utbildningen " Stress och återhämtning" ges du insikt av beteendeterapeut och mindfulnesscoach.

Ekonomi: Deltagare söker ledigt hos arbetsgivaren för studier. Ditt fackförbund står för deltagaravgiften och står med utbildningsarvode eller förlorad arbetsförtjänst.

 

Anmälan gör du till ditt fackförbund, klubb eller sektion som sedan vidarebefordrar detta till ABF Värmland via mejl till anmalan.varmland@abf.se  Kallelsen kommer sedan skickas via mejl, så tänk på att skriva din aktuella mejladress i anmälan till ditt fack. Just nu är det extra viktigt att din mejlaadress är korrekt då all kommunikation och utbildning kommer att ske via Teams om vi måste ställa om från fysisk utbildning till digital utbildning.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
724592
Startdatum
28 augusti 2024
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
08:00–16:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
11
Medarrangör
LO Distriktet Örebro Värmland
Plats
ABF Värmland (Gräsdalen)
Gräsdalsgatan 15 65343 KARLSTAD
Cirkelledare
Carl Rentrop