Till sidans huvudinnehåll

Föreningsutveckling

Ta steget och utveckla er förening

Föreningsutveckling, även kallade Funktionsutbildningarna, vänder sig till dig som är förtroende­vald i en styrelse och som vill utveckla dina kunskaper i din roll som förtroendevald.

Vi skräddarsyr även utbildningar för hela styrelsen för att utveckla demokratin, stärka och utveckla styrelsearbetet och föreningen. Vänd dig till oss om du vill ha andra kurser som stärker din förening och dess förtroendevalda.

Planerade utbildningar för föreningar 2024

I dokumentet hittar du utbildningar som Sekreterare, Valberedning, Revisor, Mötesteknik, Kassör, Ordförande . Glöm inte att vi även skräddarsyr utbildningar för hela styrelsen.

ABF Värmlands utbildningar för föreningar (pdf)

Bra att veta vid våra utbildningar för föreningarna

Vad ingår?

I endagskurserna ingår frukost, lunch, fika och material i deltagaravgiften 500 kr. Några av kurserna är lite kortare (09.00 – 12.30) och då är deltagaravgiften 400 kr. Frukost, lunch och material ingår.

Vart håller vi till?

Utbildningarna är i ABF Värmlands lokaler på Gräsdalsgatan 15 i Karlstad.

Anmälan:

Sista anmälningsdag är två veckor innan kursstart. När du anmäler dig, kom ihåg att meddela oss om det är något vi behöver veta för att din upplevelse av vårt arrangemang ska bli så positiv som möjligt (allergier, behov av tillgänglighetsanpassning etc.) Du får en bekräftelse vid anmälan och en kallelse skickas till dig en vecka innan kursstart.

Kontakta Helena Jonasson:
mejl: helena.jonasson@abf.se Tel: 010-709 97 65

Välkommen!