Hoppa till huvudinnehåll

Stress och återhämtning del 2 10 oktober 2024

Stress och återhämtning 

Medberoende förknippar de flesta människor med att man har någon närstående som är beroende av t ex alkohol, narkotika, spel mm. I den här utbildningen har vi utvidgat begreppet till att omfatta aspekter såsom sorg, depression, utmattning, psykiskt lidande mm.

I utbildningen lyfter vi fram olika sätt att hantera stress, gå ur medberoenderoller samt förhålla sig till svåra händelser i livet.

Vill du fördjupa dina kunskaper ytterligare inom medberoende, stress och återhämtning? Då kan du som tidigare deltagit vid "Stress och återhämtning - 1" gå vidare och utveckla dina kunskaper ytterligare i del 2.

Förkunskap: Man ska ha gått del 1 av Stress och återhämtning

Ekonomi: Deltagare söker ledigt hos arbetsgivaren för studier. Ditt fackförbund står för deltagaravgiften och står med utbildningsarvode eller förlorad arbetsförtjänst.

 

Anmälan gör du till ditt fackförbund, klubb eller sektion som sedan vidarebefordrar detta till ABF Värmland via mejl till anmalan.varmland@abf.se  Kallelsen kommer sedan skickas via mejl, så tänk på att skriva din aktuella mejladress i anmälan till ditt fack. Just nu är det extra viktigt att din mejlaadress är korrekt då all kommunikation och utbildning kommer att ske via Teams om vi måste ställa om från fysisk utbildning till digital utbildning.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
724594
Startdatum
10 oktober 2024
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
08:00–16:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
15
Medarrangör
LO Distriktet Örebro Värmland
Plats
ABF Värmland (Gräsdalen)
Gräsdalsgatan 15 65343 KARLSTAD
Cirkelledare
Carl Rentrop