Hoppa till huvudinnehåll

Presentation av cirkelledare

ABF JH presenterar cirkelledaren Bodil Orremo

Första gången Bodil fick kontakt med ABF JH var då hon träffade verksamhetsutvecklare Mats Borgström då ABF höll till i lokalerna på Rådhusgatan. Det här var 2012. Bodil är en av de cirkelledare som håller i släktforskning på ABF Jämtland Härjedalen och hon är otroligt uppskattad både av deltagarna i grupperna som hon cirkelleder och bland personalen.

När Bodil får frågorna om vad det är som gör att hon har blivit kvar som cirkelledare hos ABF och hur hon tycker att det är att samarbeta med ABF JH, svarar Bodil: 

"Det fungerar jättebra att samarbeta med er, ni fixar så mycket och är verkligen ett stort stöd! Det är väldigt bra! Dessutom är det väldigt lärorikt att vara cirkelledare, även jag lär mig nya saker hela tiden. Om jag får en fråga som jag inte kan svara på, så måste jag ju ta reda på svaret så det utvecklar även mig och mina kunskaper! Även detta är en del av det som gör folkbildningen så rolig!"

Bodil är kunnig, positiv och har en härligt, inspirerande personlighet och vi är så glada över att hon finns som cirkelledare hos oss på ABF Jämtland Härjedalen precis som vi vet att hon är uppskattad i de föreningar där hon är engagerad!