Hoppa till huvudinnehåll

Lediga tjänster 2021

Publicerad

Nu söker vi Cirkelledare på ABF i Hörby

Vi söker nu Dig som har arbetat med eller arbetar med folkbildning och bildning. Som Cirkelledare hos oss börjar vi med ett introduktionssamtal och därefter erbjuder vi en kostnadsfri Grundutbildning och det är ett krav på att denna utbildning ska göras. Tjänsten kommer att vara som timanställd, där vi följer det cirkelledaravtal som finns inom organisationen. Timanställningen kommer vara beroende på om det finns ett deltagarantal.  

I pandemitider har vi restriktioner som gör att vi inte kan bedriva verksamheter i grupp i lokal.  
Därför ser vi som ett första steg att all verksamhet bedrivs via vårt digitala system Teams. Vi håller på att övergå till digitala cirkellistor, därför erbjuder vi dig utbildning i detta samt i Teams 

Om restriktionerna kommer att förändras kan det istället komma att bli fysiska träffar i våra lokaler eller andra lokaler vi använder oss av 

Det är viktigt att du som cirkelledare tycker om att arbeta med människorhar god människokännedom och stort tålamodVåra målgrupper sträcker sig ifrån 13 år och uppåt och det kommer därför att krävas ett Utdrag ur polisregistret 

 ABF  

Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar samt kulturarrangemang i alla landets kommuner.  

Folkbildning är utbildning och bildning utanför den traditionella skolvärlden. I Sverige sker folkbildningen främst i studieförbund och på folkhögskolor. Med verksamhet i hela landet, 59 medlemsorganisationer 53 organisationer med samarbetsavtal nationellt och 750 tusen deltagare årligen är ABF Sveriges ledande studieförbund. 

Studiecirkeln är grunden i ABFs verksamhet. I en studiecirkel får du studera, diskutera eller öva dig på något tillsammans med andra. Till exempel studera engelska, diskutera miljöfrågor eller spela gitarr. Förutom studiecirklar erbjuder vi även kurser, föreläsningar och kulturevenemang.  

 

Välkommen med din ansökan.  

Vi nås lättas via e-post. 

E-post info.horby@abf.se 
T
elefon 0415-108 94  

Vi söker cirkelledare inom 

Digitalt – Padda/Platta, Dator, Mobiltelefoner  

Vi söker dig som har mycket god och bred kunskap i det digitala. Du ska kunna hantera både dator, mobiltelefon och padda/platta, de olika programmen och de olika modellerna och funktionerna i dessa. Vi kommer att i första hand erbjuda utbildningarna digitalt fram tills nya besked från FHM kommer.  

 

Språk - Spanska – Franska – Italienska -  

Vi söker dig som är duktig på språk. Vi har många önskemål ifrån intressenter att få studera olika språk. Är du utbildad språklärare eller har haft kurser i språk är du välkommen att höra av dig till oss. Du ska också vara bekväm med att utbilda digitalt tills vi fått nya besked ifrån FHM 

 

Teckenspråk -  

Vi söker dig som är utbildad teckenspråkslärare. Du ska vara bekväm med att utbilda både digitalt och på plats i våra lokaler. (I våra lokaler när restriktionerna har släppt.)   

 

Junk Journal, Scrapbooking och andra liknande hantverk  

Vi söker dig som är duktig på olika hantverk som går att göra/visa digitalt. När restriktionerna släpper ska det kunna erbjudas både digitalt och i lokaler i hela Hörby kommun.