Hoppa till huvudinnehåll

ABF-ambassadör

Vi söker dig som gillar folkbildning och vill hjälpa till i ABFs verksamhet!

ABF är Sveriges största studieförbund. Vi finns i alla landets kommuner och erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang.

ABF är en förening för föreningar, och vi har över 100 medlemsorganisationer som vi hjälper genom att erbjuda lokaler, teknik, material och pedagogiskt stöd.

Vår grundsyn är alla människors lika och unika värde. Vårt mål är att förstärka och fördjupa demokratin på samhällslivets alla områden. Vår vision är ett samhälle och en värld befriad från alla former av förtryck och orättvisor och som bejakar alla människors lika rätt
att vara olika.

Bli ABF-ambassadör

I Örebro län har vi verksamhet i alla kommuner. För att vi ska kunna hålla den servicenivå vi vill ha och anordna de arrangemang vi brinner för, behöver vi din hjälp.

Det kan handla om allt ifrån att vara värd vid en föreläsning till att hjälpa en förening att kopiera eller att bemanna något av våra kontor vid vissa tider. Vi kan behöva någon som står i en ABF-monter på en mässa, sätter upp affischer eller hjälper till vid stora arrangemang. Vi vill ha en blandning av olika slags människor som speglar vår breda verksamhet. Det som är viktigt för oss är att du delar våra värderingar och kan vara en ambassadör för ABF och det vi tror på!

Som blivande ambassadör får du gå en endagsutbildning där du får lära dig om ABF, folkbildning, tillgänglighet, bemötande och mycket mer. Du erbjuds löpande fortbildning, regelbundna träffar och inte minst gemenskap och uppskattning. Vi bjuder dessutom dig på en valfri studiecirkel per år!

Kontakta Therese Lord, 0582-131 28 eller skicka ett mail till therese.lord@abf.se och berätta om dig själv.

Timersättning utgår med 125 kr/timme.

Var med och gör en annan värld möjlig. Välkommen!