Hoppa till huvudinnehåll

ABF Dala Finnmark önskar God Jul och Gott Nytt År!

Publicerad

Vi på ABF Dala Finnmark vill tacka för det gångna året och önska medlemsorganisationer, samverkansparter, cirkelledare och deltagare och alla andra ABF-vänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi kan återigen se tillbaka på ett speciellt år präglat av pandemi och restriktioner men ändå lite annorlunda än när vi summerade 2020.

Det har hänt mycket i folkbildningsvärlden i stort men också hos oss lokalt i ABF Dala Finnmark.

Vi har förstås inte kunnat träffas och genomföra så mycket verksamhet som vi önskade men vi har påbörjat återstarten och kan med tillförsikt se framemot 2022.

Nu skapar nya virusvarianter oro och vi kommer att få leva med restriktioner och försiktighetsåtgärder ännu ett tag men med mer vaccin och med hjälp av det vi tillsammans lärt oss om den digitala tekniken så är vi övertygade om att vi kan komma i gång bra ändå efter nyår.

Just arbetet med att introducera den digitala närvarorrapporteringen förtjänar att nämnas särskilt när vi ser tillbaka på 2021. Vi vill uttrycka vår största respekt och tacksamhet inför alla er cirkelledare som trots att det varit kort framförhållning och ibland känts både svårt och besvärligt ändå satsat på att lära er det nya systemet och nu ser vi i slutrapporteringen också hur duktiga ni blivit redan!

Samtidigt så påminner vi om att vi alltid finns tillgängliga för er och kommer att stötta och hjälpa de som behöver med rapporteringen även framöver.

Nu tar vi emellertid lite julledigt på våra expeditioner och håller dem stängda mellan 23/12 och den 9/1. Vi är alltså tillbaka på plats den 10/1 igen!

Då är ni välkomna till oss och ett nytt spännande folkbildningsår men till dess önskar vi er allt gott inför de stundande helgerna!

Vänliga hälsningar
ABF Dala Finnmark