Hoppa till huvudinnehåll

Gemenskap och Glädje: Julfest för Ukrainska Flyktingar

Publicerad

ABF och Care Projekt skapade en hjärtlig julfest för ukrainska flyktingar på Arena hotell, fylld med dans, sång och glädje

Förra veckan samlades en atmosfär av värme och samhörighet på Arena Hotell när ABF Halland och Care Projektet skapade en minnesvärd julfest för de ukrainska flyktingarna.

Evenemanget bjöd in flyktingar från Care Projektet och de som bor på Arena Hotell för en kväll fylld av dans, sång, spel och god mat. Det var en möjlighet för alla att känna glädjen av gemenskap mitt i en annars utmanande tid.

Barnen fick även chansen att delta i olika pyssel och lekar, med hjälp av en av ABFs talangfulla medarbetare. Detta gav dem inte bara möjligheten att skratta och utforska nya saker, utan även en stund att skapa värdefulla minnen tillsammans.

Deltagarna uttryckte sin glädje och tacksamhet till ABF Halland och Fast Care Projektet för att ha skapat en sådan härlig kväll. Vi på ABF Halland och Care Projektet är djupt tacksamma för möjligheten att bidra till denna speciella kväll och för att få sprida glädje och gemenskap till de som behöver det mest.

Läs mer om Care projektet.