Hoppa till huvudinnehåll

Rusta och matcha

Behöver du stöttning i ditt jobbsökande eller funderar på att börja studera? Som arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen kan du ha möjligheten till tjänsten Rusta och matcha som vi på ABF Halland levererar i Falkenberg och Varberg. Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat stöd där vi utifrån dina förutsättningar och behov försöker hitta vägar till arbete eller studier. Exempel på insatser är studie- och yrkesvägledning, hjälp att skriva CV och personligt brev, intervjuträning, stöd i att kontakta olika arbetsgivare, datakunskap och språkundervisning.

Våra handledare har utbildning inom statsvetenskap, beteendevetenskap och sociologi med arbetsvetenskaplig inriktning. Vi har mångårig erfarenhet av individuell coaching och fördjupad kunskap om den lokala arbetsmarknaden och deltar regelbundet i kompetenshöjande insatser. Vi erbjuder studie- och yrkesvägledning för alla som har ett behov av detta.

Om du har frågor om Rusta och Matcha och oss som fristående aktörer så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vill du välja oss så meddelar du Arbetsförmedlingen dessa nummer:
Varberg - KA-10069386 genom att klicka HÄR
Falkenberg - KA-10069645 genom att klicka HÄR

 

Manar Wassouf - Språkstöd
och handledare
073-5853853
manar.wassouf@abf.se

  Elin Antonsson - Studie-
och yrkesvägledare

070-601 63 56
elin.antonsson@abf.se
     
 
Anna Lindblom - Områdesansvarig
handledare & kontaktperson,
Falkenberg 

072-539 78 11
anna.lindblom@abf.se
  Adelina Mehmeti - Områdesansvarig
handledare & kontaktperson,
Varberg

070-609 50 57
adelina.mehmeti@abf.se