Hoppa till huvudinnehåll

Frågor som rör sammankomster

Om ni har bestämt att ni vill lägga till ytterligare träffar till cirkeln kan du lätt göra detta själv. Du kan även ändra tiden för träffarna. Kom ihåg att en studietimme motsvarar 45 minuter.

Du måste vara inloggad på narvaro.abf.se för att göra dessa ändringar. Gå till den här sidan om du behöver hjälp med att logga in.

Lägg till sammankomster

I vyn som visar deltagarna och de inplanerade studietillfällena finns ett antal symboler ovanför deltagarnas namn. En gubbe, ett plustecken, ett breven skrivare och en kalender. Klicka på symbolen med plustecknet. 

Fyll sedan i de olika fälten. Först fyller du i datum samt start- och sluttid för den första av dessa nya träffar. Fyller du sedan i antal sammankomster samt klickar i återkommande veckodagar kommer dina nya tillfällen automatiskt att generas i cirkellistan. Klicka på ”spara”. Klicka sedan på ”tillbaka till arrangemanget” för att se de nya sammankomsterna i listan.

Klicka på plustecknet för att lägga till sammankomster.

Ändra tid i befintlig sammankomst

Klicka på datumet för sammankomsten som du vill ändra. I nästa ruta kan du mata in den nya start- eller sluttiden i fälten. Där finns det även ett meddelandefält om du vill lämna någon ytterligare information. Klicka på "spara" när du är klar. Vill du gå tillbaka till din lista så klickar du på ”tillbaka till arrangemanget”.

Klicka på datumet ovanför träffen för att ändra start- eller sluttid.
Här fyller du i ny start- och sluttid för sammankomsten. Klicka på "spara" när du är klar.