Till sidans huvudinnehåll

Rusta och Matcha 2

Vägen till jobb eller studier

Är du arbetssökande, intresserad av att börja plugga eller byta jobb? Rusta och Matcha 2 är till för dig som vill jobba eller studera, vi erbjuder stöd för att du ska hitta just ditt jobb eller den utbildning du är intresserad av.

Med hjälp av en handledare hos oss på Matchmake får du ta del av individuellt anpassade aktiviteter som hjälper dig att snabbare nå ditt mål: jobb eller utbildning. Det kan vara kontakter med arbetsgivare, stöd att hitta och söka jobb, information om utbildningsmöjligheter samt vägledning. Är du ny i Sverige kan du delta i svenska för invandrare, SFI, under den tid tjänsten pågår.

Oavsett om du vill ställa om, utvecklas i din karriär eller söker nytt jobb så kan våra professionella handledare hjälpa dig att nå dina mål.

Vi coachar på olika språk och erbjuder idag stöd på svenska, engelska och albanska.

Krav för att få komma till oss:
1. Du skall vara inskriven hos Arbetsförmedlingen.

2. Om du vill ha handledning av oss, ange KA-nummer: 10072648

När du blivit godkänd för handledning av oss inom Rusta & Matcha 2 kommer vi kontakta dig för ett första möte där vi skapar en nulägesbild av dina behov och önskemål. Därefter gör vi en handlingsplan anpassad för just dig.

Så ansöker du
Ansökan sker genom Arbetsförmedlingen. Klicka på länken nedan och ange vårt KA-nummer för att hitta oss som underleverantör.