Hoppa till huvudinnehåll

Musik

ABF har en stor och bred verksamhet när det gäller musik, sång och kör, med ett musiknätverk som är öppna för alla oavsett genre.

Studiecirklar inom musik

Vi har studiecirklar i alltifrån seinorrock och munspel till avancerad gitarr och det arabiska instrumentet Oud. Hos oss hittar du helt enkelt de flesta studiecirklar inom musik.

Hitta din musikcirkel

Spela med ditt band

Om du redan har ett band kan ni också har en studiecirkel hos oss. Du kan få hjälp med hur ni kan komma vidare, få spelningar, spela in eller hitta ny inspiration för att göra låtar.

Läs mer om hur du startar en egen musikcirkel med ditt band

Exempel och samarbeten

 • Loud Grrrl (extern länk)
 • Vem kan bli producent? (extern länk)
 • Popkollo (extern länk)
 • We Are Voice - ett digitalt verktyg för att öva stämsång
  ABF har ett samarbete med We Are Voice, som är en musiktjänst för att öva stämsång. Ta del av tusentals körarrangemang i alla genrer, med noter och text synkade med separata stämfiler. Du kan också samla hela körens repertoar genom att ladda upp egna arrangemang och dela med gruppen. 

  Tjänsten finns tillgänglig i datorn och som en app i din mobil eller surfplatta. Med We Are Voice blir repetitionerna både roligare och mer effektiva! Läs mer på wearevoice.se (extern länk)

  Om du genomför körverksamhet i samarbete med ABF och vill använda We Are Voice så har du möjlighet att få tillgång till en prenumeration på appen till ett rabatterat pris. Hör av dig till den verksamhetsutvecklare hos ditt lokala ABF som du har kontakt med för att veta mer.

  Så här gör du för att teckna en prenumeration:
  • Gå in på wearevoice.se och skapa ett konto/logga in
  • Skapa en grupp och bjud in medlemmar
  • Klicka på Abonnemang för att köpa ert Gruppaket och ange rabattkoden som du har fått från din verksamhetsutvecklare (koden ger er 30% rabatt på priset för ert Gruppaket).

   Har du frågor om tjänsten We Are Voice, läs mer på wearevoice.se eller maila till kontakt@wearevoice.se