Hoppa till huvudinnehåll

Vi är tillbaka

Publicerad

Nu öppnar vi ABF-expeditionerna igen!

Nu kan vi återigen hälsa Er välkomna att besöka oss i våra expeditioner. Vi öppnar upp igen från och med onsdagen den 18:onde augusti och hälsar Er alla välkomna tillbaka. I Karlskrona öppnar expeditionen först på måndagen den 23:e augusti pga semester. Vid symptom ber vi alla att ta kontakt via telefon eller mail. Vi håller fortsatt avstånd, använder handsprit och är rädda om varandra. 

Fortsatt gäller reglerna och restriktionerna som vi arbetat efter sedan i juni: Det innebär bland annat: ”för inomhusarrangemang ska deltagartaket som huvudregel fortsättningsvis vara åtta deltagare. Om deltagarna anvisas en sittplats kan upp till 50 deltagare tillåtas. För arrangemang utomhus får maximalt 100 deltagare delta förutsatt att deltagarna inte anvisas en sittplats, då upp till 500 deltagare kan tillåtas.” 

regionblekige.se finns information samlad och där kan du läsa mer om vad som gäller i Blekinge just nu. Vi följer utvecklingen noggrant och är medvetna om att situationen kan ändras snabbt. 

Vill du starta cirkel eller kulturarrangemang? Kontakta din handläggare på ABF i vanlig ordning för att kommunicera kring upplägget av arrangemanget. 

Vill du besöka oss? Välkommen att höra av dig till oss via mail, telefon eller besök på våra expeditioner. 

Vi kommer att hålla vår hemsida uppdaterad med aktuell information kring våra restriktioner. 

För att starta upp cirklar behöver man ha gått cirkelledarutbildning GRUND samt ha tillgång till mobil/dator/surfplatta för att signera närvarolistan digitalt. Vi kommer att ge löpande stöd till alla som behöver det. Hör av er till oss om du vill anmäla dig till cirkelledarutbildning GRUND eller vill ha hjälp med att komma igång med e-lista. Vi kommer också att ha datorer uppställda, som ni kan låna när ni ska närvaroregistrera och signera era listor. 

Välkommen att höra av dig till info.blekinge@abf.se eller till din kontaktperson!