Till sidans huvudinnehåll

Utbildning för cirkelledare och kulturledare

Cirkelledarutbildning

Som cirkelledare är du en ambassadör för ABF och vi tycker att det är viktigt att du har möjlighet att fortsätta utvecklas som ledare.

Hur ska jag göra för att gå en cirkelledarutbildning?

Du kommer att bjudas in till ABFs cirkelledarutbildning GRUND som vi genomför fyra gånger om året. Den är första steget i vår utbildningstrappa och vi vill med utbildningen skapa ett intresse och en förståelse för vad ABF och folkbildningen egentligen är. Här får du mer kunskap om folkbildning, studiepedagogik med mera.

GRUND är bara början och när du gått den finns flera fortsättnings och fördjupningsutbildningar som du kan delta i. Här diskuteras spännande ämnen som ledarskap, gruppdynamik, folkbildingshistoria med mera.

Kontakta oss så berättar vi mer.


 

Kulturledarutbildning

Som kulturledare på våra kulturarrangemang är du en ambassadör för ABF och vi tycker det är viktigt att du får utbildning i din roll som kulturledare.

Hur ska jag göra för att gå en kulturledarutbildning?

Som kulturledare kommer du att bjudas in till ABF Blekinges ‘Kulturombudsutbildning’ som vi genomför två gånger om året. Vi vill med utbildningen stärka dig i din roll som kulturledare och ge dig möjlighet att träffa kulturledare i våra medlemsorganisationer och samverkansparter.

Kontakta oss så berättar vi mer.