Hoppa till huvudinnehåll

Save the date - Arbetsmiljödagen

Publicerad

Boka in den 8 november 2024 i din kalender för vårt speciella jubileumsevenemang. Vi firar med en gratis konferens i Linköping där arbetsgivaren endast står för förlorad arbetsförtjänst. Fika och lunch ingår.

Tema Skyddsombudets avgörande roll

Välkommen till Arbetsmiljödagen där vi sätter fokus på psykisk ohälsa, NPF-diagnoser och den avgörande roll som skyddsombudet har.

Upptäck hur skyddsombudet kan vara en central figur i att främja psykiskt välbefinnande på arbetsplatsen och stödja medarbetare med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar genom att genomföra förebyggande åtgärder, samt dela praktiska strategier för att skapa en stödjande arbetsmiljö för alla.

Tillsammans kan vi göra skillnad genom att öka medvetenheten, främja hälsosamma arbetsplatser och stödja varandra i arbetet mot en mer positiv och inkluderande arbetsmiljö. Låt oss tillsammans skapa en arbetsplats där varje individ kan trivas och växa!

Mer info och anmälan kommer senare. Vill du ha anmälningsblankett direkt till dig på mail så maila: Frida.ahlstrom@abf.se

Arbetmiljödagen arrangerars av LO-distriktet mellansverige och ABF Östergötland.