Till sidans huvudinnehåll

ABF Östergötland – nära dig

Om ABF Östergötland

ABF Östergötland har verksamhet i länets 13 kommuner där vi erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar samt olika kulturarrangemang. Hos oss möts människor för att dela erfarenheter och idéer, inspirera varandra och lära sig tillsammans. Vi finns här för dig om det är så att du vill lära dig något nytt eller representerar en förening som vill utvecklas!

Lokalt har vi flera samarbetande föreningar samt grupper utan föreningsanknytning som har folkbildande aktiviteter. Läs mer nedan och välkommen att vara en del av folkbildningen i kommunerna Boxholm, Finspång, Kinda, Linköping, Mjöby, Motala, Norrköping, Söderköping, Vadstena, Valdemarsvik, Ydre, Åtevidaberg och Ödeshög tillsammans med oss!

Det här kan du göra hos ABF Östergötland

Hos oss kan du delta i eller starta olika typer av folkbildande aktiviteter som studiecirklar och kurser, föreläsningar och andra kulturevenemang. Vi hjälper även till att bilda och utveckla våra cirkelledare, studiegrupper och föreningar.

Vid samverkan finns detta för dig:

Stöd i styrelse- och föreningsarbete
Cirkelledarutbildningar och kompetensutveckling
Pedagogiskt stöd
Olycksfallsförsäkring för ledare och deltagare
Studiematerial och inspiration
Tekniskt stöd
Verksamhetslokaler
Administration
Råd om finansiering
Samverkan med andra föreningar
Kontakter och nätverk
Tillgänglighet

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

I nyhetsbrevet får du de senaste uppdateringarna om vår verksamhet i länet. Klicka på länken och skriv in din e-post så får du vårt nästa nyhetsbrev.

Prenumerera!