Hoppa till huvudinnehåll

Anmälan och kursstart

Så här gör du för att anmäla dig till en kurs/studiecirkel hos ABF Malmö. Här finns även information om kursstart och datum.

Så här gör du för att anmäla dig till en kurs:

1) Välj vilken kurs eller studiecirkel du vill anmäla dig till här

2) Längst ner på varje kurssida finns knappen Anmäl dig.

3) Fyll i anmälningsformuläret. Välj om du vill betala med faktura eller onlinebetalning. 

4) Klicka på Gå till betalning. Om du valt onlinebetalning sker betalningen här. Om du valt faktura, så skickas en faktura med post till dig. Om arrangemanget är gratis skickar vi endast kallelse.

Avanmälan – det här gäller:

  • Du måste avanmäla dig senast 5 arbetsdagar innan kursstart, för att inte bli betalningsskyldig.
  • Det är endast med läkarintyg du kan avanmäla dig närmre start eller efter start, samt få ersättning för uteblivna tillfällen.
  • Om du måste avanmäla dig sent och det finns en reserv som kan ta platsen blir du inte betalningsskyldig. Kan du själv ge platsen till en ersättare blir du inte betalningsskyldig (denna går dock inte före en reserv om det finns). 

Kursstart och datum

Våra studiecirklar och kurser pågår under vår-, sommar och hösttermin. De finns öppna för anmälan löpande under årets gång. Det går bra att anmäla sig till flera kurser. Om du missar ett kurstillfälle kan du inte ta igen detta i en annan kurs. 

Kurser i konsthantverk startar i två omgångar både vår och höst. De släpps i augusti, oktober, december och maj.

🚨 Kommande släpp av kurser:

  • Fler kurser i konsthantverk släpps 7 mars 2024 mellan kl. 08.30 och 09.00.
  • Övriga kurser släpps löpande under vinter/vår. 

Avgifter

För att göra våra studiecirklar tillgängliga för så många som möjligt, och samtidigt hålla avgifterna generellt låga använder ABF Malmö solidarisk prissättning på utvalda kurser. Om du vill betala ett högre belopp än standardavgiften, ange detta i noteringen vid anmälan. Det finns även möjlighet att dela upp din faktura på två eller tre tillfällen om du önskar. Tack för att du är med och möjliggör folkbildning för alla.  

Teknisk hjälp

Om du vill veta mer om hur du använder och anmäler dig till en kurs på www.malmo.abf.se, se videon här.