Till sidans huvudinnehåll

Replokaler och musik

Vill du börja repa med ditt band hos ABF? Eller hålla en studiecirkel i musikproduktion? Vi har lokaler, både utrustade och outrustade, för er folkbildande verksamhet.

Anmäl din aktivitet och boka replokal

ABF:s replokaler

ABF har replokaler i Malmö på Föreningsgatan 54. Det finns både utrustade och outrustade replokaler. Våra lokaler får du gärna använda för dina inspelningar och rep. Ni som grupp ansvarar för att replokalerna sköts och hålls i gott skick.

För att använda våra replokaler startar ni en studiecirkel. I studiecirkeln repar, spelar ni och lär er om musik tillsammans. I ABF:s e-tjänst rapporterar ni alla era rep. Det är på detta sätt ABF har möjlighet att erbjuda replokaler och främja den lokala musikscenen.

Kom igång med en studiecirkel:

  1. Skicka in information om din studiecirkel: https://www.abf.se/malmo/anmal/. Ange var du vill repa och om du vill ha en utrustad eller outrustad replokal.
  2. Ni får kontakt med musikansvarig Victor Håkansson om lokal och priser.
  3. Du som ska leda gruppen (eller hela gruppen) går ABFs introduktion som är 1 timma digitalt. Här får ni lära om mer om hur folkbildning, rep och rapportering funkar.
  4. Victor visar er lokalerna och ger er nyckel/tagg. 
  5. Nu är ni redo att sätta igång! Er studiecirkel finns i ABFs e-tjänst http://arretjanst.abf.se. Rapportera närvaron efter varje rep. Några gånger per år (förslagsvis juni och december) kan du signera listan med ditt bank-ID och starta en ny.

Frågor och önskemål

  • Frågor kring e-tjänsten, rapportering och hyra: Kontakta receptionen på info.malmo@abf.se eller 040-35 24 00.
  • Frågor kring musikutveckling, teknik/instrument och nycklar/taggar: Kontakta musikansvarig Victor Håkansson, victor.hakansson@abf.se.

ABFs musiknätverk i Malmö

I Facebookgruppen ABFs musiknätverk i Malmö samlas band och musiker från Malmöområdet. Vi delar tips på utrustning, lokaler, arrangemang, nytt i branschen och kan nätverka med varandra. En grupp för inspiration och nätverkande!