Hoppa till huvudinnehåll

Kroki i Malmö

Kroki är en av våra mest populära kurser. Vi har kroki både som längre studiecirklar och som workshops – det innebär att du anmäler dig från gång till gång!

Innehåll

Öva ditt seende genom att teckna snabba skisser utan att fastna i detaljer, efter levande modell i korta och långa ställningar. Med enkla skisser övar du på att gestalta och uttrycka volym, riktningar, mellanrumsformer m.m. 

Kroki workshop våren 2020

Kom de tillfällen du vill under våren. Dessa kurser är populära och blir oftast fullbokade, så anmäl dig i god tid via hemsidan för att få en plats. Våra workshops kostar 140 kr per tillfälle och betalas på plats.

➜ Alla våra 1-gångskurser i kroki (namn: kroki workshop)

 

OBS! I vår har vi glädjen att erbjuda fler krokiplatser! Därför ber vi dig att endast anmäla dig till de workshops du vet att du kan gå. Vid förhinder, meddela senast 3 dagar innan så reserv kan ringas in.

Studiecirklar våren 2020

Vi har även studiecirklar med kroki. Då träffas samma grupp vid 3 eller 5 tillfällen. Det kostar 365-600 kr för hela studiecirkeln. Anmäl dig nedan.

➜ Alla våra studiecirklar i kroki (namn: kroki cirkel)

Material och tips

Ta med papper (gärna A3) och blyertspenna eller kol. Tapetrulle eller täckpappersrulle är ett billigare alternativ att teckna på. Konstnärsmaterialbutiker i Malmö: Drewex, Slussgatan 10 och Martins Color, Stora Nygatan 4.

Plats

Vi håller till i vårt konsthantverkshus Mosaiken som ligger på Porslinsgatan 3 i Malmö.