Hoppa till huvudinnehåll

Kroki workshop

Kroki är en av våra mest populära kvällskurser. Vi har kroki som workshops, det innebär att du anmäler dig från gång till gång!

Innehåll

Öva ditt seende genom att teckna snabba skisser utan att fastna i detaljer, efter levande modell i korta och långa ställningar. Med enkla skisser övar du på att gestalta och uttrycka volym, riktningar, mellanrumsformer m.m. 

Kroki workshop hösten 2018

Anmälan

Kom de tillfällen du vill under hösten. Dessa kurser är populära och blir oftast fullbokade, så anmäl dig i god tid via hemsidan för att få en plats. Våra workshops kostar 135 kr per tillfälle och betalas på plats.

➜ Alla våra krokikurser (namn: kroki workshop)

Studiecirklar hösten 2018

Vi har även studiecirklar med kroki. Då träffas samma grupp vid fyra tillfällen. Det kostar 525 kr för hela studiecirkeln. Anmäl dig på länkarna nedan.

Cirkelledare

Cirkelledare för kroki är Christel Lyberg, utbildad formgivare som är verksam som skulptör. Hon har även studiecirklar i bl.a. skulptur, modellstudie, kalligrafi och xerotypi.

Material och tips

Ta med papper (gärna A3) och blyertspenna eller kol. Tapetrulle eller täckpappersrulle är ett billigare alternativ att teckna på. Konstnärsmaterialbutiker i Malmö: Drewex, Slussgatan 10 och Martins Color, Stora Nygatan 4.

Plats

Vi håller till i vårt konsthantverkshus Mosaiken som ligger på Porslinsgatan 3 i Malmö.