Hoppa till huvudinnehåll

Kroki i Malmö

Kroki är en av våra mest populära kurser. Vi har kroki både som längre studiecirklar och som workshops – det innebär att du anmäler dig från gång till gång!

Innehåll

Öva ditt seende genom att teckna snabba skisser utan att fastna i detaljer, efter levande modell i korta och långa ställningar. Med enkla skisser övar du på att gestalta och uttrycka volym, riktningar, mellanrumsformer m.m. 

Workshop: kroki

Kom de tillfällen du vill under terminen. Dessa kurser är populära och blir oftast fullbokade, så anmäl dig i god tid via hemsidan för att få en plats. Våra workshops kostar 160 kr per tillfälle och betalas på plats. Vid förhinder, meddela senast 3 dagar innan så reserv kan ringas in.

➜ Alla våra 1-gångskurser i kroki (namn: kroki workshop)

Studiecirkel: kroki

Vi har även studiecirklar med kroki. Då träffas samma grupp vid 3 eller 5 tillfällen. Det kostar 365-600 kr för hela studiecirkeln. Anmäl dig nedan.

➜ Alla våra studiecirklar i kroki (namn: kroki cirkel)

Material och tips

Ta med papper (gärna A3) och blyertspenna eller kol. Tapetrulle eller täckpappersrulle är ett billigare alternativ att teckna på. Konstnärsmaterialbutiker i Malmö: Drewex, Slussgatan 10 och Martins Color, Stora Nygatan 4.

Plats

Vi håller till i vårt konsthantverkshus Mosaiken som ligger på Porslinsgatan 3 i Malmö.