Hoppa till huvudinnehåll

Teknik, utrustning och replokaler

Vill du låna ett PA-system till din föreläsning, använda extra högtalare till en spelning eller börja repa med ditt band hos oss? Tillsammans gör vi folkbildande verksamhet för att främja den lokala kultur- och musikscenen.

Teknikutrustning

När du som förening eller cirkelledare har studieverksamhet med oss på ABF kan använda vår teknikutrustning. Extra teknikutrustning går att boka i receptionen. Utrustningen kan användas i verksamhet där ABF Malmö är med-/huvudarrangör. Den som lånar ansvarar att utrustningen återlämnats i gott skick. Vi har bland annat mikrofoner, mixer, högtalare, kamera och stativ. 

Boka teknik

Prata med din kontaktperson på ABF Malmö. Utlåning sker i vår reception på Spånehusvägen 47. 

Replokaler

Idag har ABF Malmö replokaler i Malmö (Föreningsgatan 54) och Lomma (Kaptensgatan 4). Det finns både utrustade och icke-utrustade replokaler. Våra lokaler får du gärna använda för dina inspelningar och rep. Du som band/artist ansvarar för att lokalerna sköts och hålls i gott skick.

Boka replokaler

Kontakta musikansvarig Lars Paulström på lars.paulstrom@abf.se för priser och information.

Hur fungerar rep och folkbildning?

ABF finansieras av statliga medel för att bedriva folkbildande verksamhet. Att repa i våra lokaler innebär att ni lär er musik genom folkbildningens metoder. Ett krav för att använda våra replokaler är att ni rapporterar all aktivitet och verksamhet ni gör. Vi redovisar sedan er verksamhet, för att fortsätta finansiera lokalerna. Det är på detta solidariska och samarbetande sätt ABF har möjlighet att erbjuda replokaler och främja den lokala musikscenen.

ABFs musiknätverk i Malmö

I Facebookgruppen ABFs musiknätverk i Malmö samlas band och musiker från Malmöområdet. Vi delar tips på utrustning, lokaler, arrangemang, nytt i branschen och kan nätverka med varandra. En grupp för inspiration och nätverkande!